De appartementen

Markant appartementengebouw

In het hart van de Draai ontwikkelen we Draaiwaard: een markant appartementengebouw met in totaal 31 appartementen. Er worden prachtige materialen gebruikt. De lichte gevelsteen en de houtafwerking aan de binnenzijde van het gebouw kleden het geheel nog verder aan en zorgen voor een echte luxe uitstraling. In Draaiwaard ben je volledig op je plek.

Op de eerste verdieping komen 15 appartementen, de tweede verdieping biedt ruimte aan 16 appartementen. Aan de voorkant van het gebouw, op de begane grond, opent een Vomar Voordeelmarkt, met eigen parkeerplaats, zijn deuren. Aan de zijkant huisvesten straks een aantal dagwinkels, grenzend aan een mooi groen plein. Zo heb je lekker alles bij de hand. En geniet je van een gezellige sfeer in een mooie, nieuwe en groene woonwijk. De woningen zijn bereikbaar vanaf de begane grond via de hoofdentree en via het parkeerdek. Het gebouw wordt voorzien van een liftinstallatie.

In Draaiwaard vind je wat je zoekt

Of je nu van een eengezinswoning naar een appartement wilt verhuizen. Of juist jouw eerste appartement wilt kopen. In Draaiwaard vind je wat je zoekt. Want je kunt kiezen uit diverse 3 of 4 kamer appartementen van circa 64 m2 tot 82 mm2. Alle appartementen hebben een riante buitenruimte tot wel 32 mm2. Kenmerkend aan het gebouw zijn de vele grote raampartijen die doorlopen tot aan de vloer. Dit geeft een lichte en luxe uitstraling en een gevoel van ruimte. Daarbij zijn de woningen zo ontworpen dat alle woonkamers veel daglicht hebben. Op de eerste verdieping wordt voor de bewoners een eigen parkeerdek gerealiseerd, waar ook de dakterrassen aan grenzen. Iedere bewoner krijgt hier een eigen parkeerplaats.

Ook is er de mogelijkheid om een extra parkeerplaats bij te kopen.

Woningaanbod

Klik op een woning en bekijk alle plattegronden en details.

Je bekijkt nu Zuid
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
3 en 4 kamerappartementen
Hoogwaardige materialen met luxe uitstraling
Ruime parkeergelegenheid op parkeerdek
Comfortabel en energiezuinig
Ruime balkons en dakterrassen
Het gebouw is voorzien van een liftinstallatie
Uitstekende bereikbaarheid
Vomar Voordeelmarkt en diverse dagwinkeltjes op begane grond
EPC 0

Zorgeloos wonen

Het grote voordeel van een nieuwe woning is dat je er zorgeloos kunt intrekken. Want de komende jaren hoef je niet na te denken over onderhoud. In Draaiwaard weet je zeker dat jouw woning toekomstbestendig is. Want alle appartementen worden volledig duurzaam opgeleverd.

De woningen worden uitstekend geïsoleerd, krijgen zonnepanelen op het dak en worden voorzien van een warmtepomp. Verder wordt jouw nieuwe appartement gasloos. Met een EPC van 0 scoren de appartementen dus zelfs beter dan de voorgeschreven 0,4. Goed voor het milieu én prettig voor jouw portemonnee.

De woningen worden efficiënt ingedeeld zodat de ruimte optimaal wordt gebruikt. Alle appartementen krijgen dan ook minimaal twee slaapkamers. Handig als je regelmatig een logé hebt of een graag een werkkamer in huis wilt. Verder leveren we alle appartementen standaard op met een moderne badkamer. Daar hoef jij dus al niet meer over na te denken. De keuken, het hart van je woning, zoek je natuurlijk wel zelf uit. En ook de rest van de woning richt je helemaal in zoals jij dat wilt. Welke woonstijl je ook hebt, je hebt alle mogelijkheden om jouw appartement helemaal eigen te maken.

Een overzicht